Seurasaaren uimalan uimaranta arvostelun kommentointi

26.7.2016
Kesätyttö sulkee kassan tavan takaa liian aikaisin


Jo vuosia sitten aloin käydä uimalassa, koska se on rauhallinen: maksullinen, suljettu, aidattu ja usein siellä on ollut uimavalvojakin. Töitten jälkeen voi rauhassa nukahtaa kalliolle.

Ystäväni kertoi kuitenkin jo tuolloin, että kassa suljetaan usein liian aikaisin. Hän sanoi, että siellä pitää olla viimeistään 17.15, muuten ei pääse sisälle. Kassan pitäisi sulkea 17.30, ja se lukee paikan päällä ja kaikkien nettisivujen tiedossa.

Viimeksi tänään menin helteellä sinne toiselta puolen kaupunkia. Kelloni oli 17.27, kun tulin kassalle joka oli jo suljettu. Ryhdyin koputtelemaan suljetulle tiskille. Pian sieltä tuli ulos tyttö, siis kassa, jolta kysyin, miksi hän sulki etuajassa. Hän ei edes pysähtynyt puhumaan kanssani, vaan riensi eteenpäin polulla ja jouduin kulkemaan hänen kannoillaan. Hän väitti että kello on 17.35, ja sanoi: "en voi päästää sua sisälle, jos sulla ei oo kausikorttia." (?) Aika nenäkkäästi tyttö puhutteli minua viisikymppistä. Sanoin että tulin toiselta puolen kaupunkia tänne ja oma kelloni on vasta puoli. Hän nakkeli niskaansa ja tokaisi: "Tulet sitten ensi kerralla!"

Kävelin lähistölle rannalle miettimään asiaa ja muutamien minuuttien päästä soitin numerotiedusteluun, jonotin jonkin aikaa, ja vuorollani kysyin mitä kello oikein on? Asia tarkistettiin. Kello oli 17.35. Oma kelloni ja kännykkäni näyttivät samaa aikaa.

Siispä kesätyttö poistui taas kerran paikalta ainakin 5 minuuttia etuajassa. Kuinka aikaisin hän oli sitten sulkenut kassan ja lukinnut tiskin oven, jonka jälkeen hän on pukeutunut, ehkä käynyt vessassa, kerännyt kamppeensa, sammuttanut valot jne. Varmaan itse tiski on siis suljettu ainakin 10 minuuttia atuajassa.

Onko hänellä lupa näihin varaslähtöihin? Tietääkseni hän on kaupungin työntekijä.

Maksoin siis taas kerran turhaan kaksi bussimatkaa, meno- ja paluumatkan pääsemättä edes rannalle. - 25.7.2016


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Puskaradio
26.7.2016 23:39
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Ideana tässä on arvostella itse uimarantaa. Palautetta kassan henkilökunnan toiminnasta voisi antaa suoraan uimarannan ylläpidolle.

Nyt koko uimaranta sai yhden tähden vaikka vika on vain yhdessä kassatyöntekijässä.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Seurasaaren uimalan uimaranta arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu