Rentalcars.com arvostelun kommentointi

24.7.2016
Aina ensiluokkainen palvelu


Olen käyttänyt Rentalcarsin palveluita monta monituista kertaa, tänä vuonna Reykjavikissa, jossa palvelun tarjoajana oli Sixt ja Milanon Malpensassa, jossa se oli Ecovia. Palvelu on aina ollut ensiluokkaista ja hinta paras mahdollinen. Olen ottanut aina Rentalcarsin vakuutuksen omavastuun poistoon ja se on toiminut niin kuin pitääkin.

Vuokraamoilla on erilaiset politiikat takuumaksun suhteen eli takuumaksun suuruus vaihtelee, mutta aina se on palautunut vuokrauksen päätyttyä kuten pitikin.

Pari vuotta sitten Genevessä lopullinen luottokorttilasku, joka ilmeni vasta jälkeenpäin, oli sovittua suurempi. Kyseessä oli kuitenkin maksu talvivarustelusta, joka oli sopimuksen mukainen. En muista, mikä vuokraamo silloin oli kyseessä, mutta mallikkaasti sekin keisi hoidettiin eli sain selityksen vuokraamosta. Varaus oli silloinkin tehty joka tapauksessa Rentalcarsin kautta.


2 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Vikke Järvelä
19.1.2018 19:21
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Kun otat välitysfirmasta vakuutuksen/omavastuun poiston, sitä ei tietenkään näy vuokraamossa, eivätkä he vuokraamossa tiedä mitä vakuutukseen kuuluu ja mitä ei. Jos vahinko sattuu on soppa valmis. Vuokraamo veloittaa luottokortiltasi ihan tiskillä allekirjoittamasti sopimuksen mukaan omavastuuosuuden, esim. 1200 EUR/vahinko.
Sitten SINÄ selvittelet välittäjäsi kanssa asian ja he maksavat sopimusehtojensa mukaisesti jotakin, jos maksavat.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Rentalcars.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu