Zoner Oy arvostelun kommentointi

14.6.2016
Erittäin jees


Siirsin juuri kaikki tilit Zoneriin (4kpl). Palvelimet on uskomattoman nopeita! Prestashop- ja WP-installaatiot on valehtelematta 5 kertaa nopeampia kuin meidän vanhalla webhotelli- palveluntarjoajalla (suomalainen pikkufirma). Siinä missä Prestashopissa tuotteen avaus kesti aikaisemmin 10-15 sekuntia, nyt kellotin ajaksi 2,5 sekuntia. Aika hitonmoinen parannus.

Asiakaspalvelu on mukavaa ja myös ennen kaikkea nopeaa. Saatiin .fi-domain siirrettyä uudelle palvelimelle ja onlineksi alle 45 minuutissa tilauksen tekemisestä. Viimeiset kuusi vuotta olen tätä työkseni tehnyt ja taitaapa olla nopeusennätys.

Tätä toimintaa tukee ihan mielellään. Oikein hymy tulee huulille, kun kerrankin kaikki toimii niinkuin pitää. :)

Hinnatkin on kohdillaan, joten 5/5 tähteä täältäpäin. Hyvä Zoner!


5 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Jukka
20.10.2016 20:43
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Nyt neljä kuukautta myöhemmin edelleen samaa mieltä. Kaksi uutta tiliä tehty Zoneriin ja ei mitään ongelmia vieläkään. Harvemmin tekee mieli näin vuolaasti kehua mitään yritystä, mutta menkööt.

Zonerin työkaluista erityisplussaa, esim. sähköpostitilien automaattisynkkaustyökalu (löytyy imapcopy.zoner.fi) on säästänyt paljon aikaa. Muutkin työkalut on kunnossa ja tilinhallinta on kaikin puolin helppoa ja selkeää.

Myös asiakaspalveluasenteesta täytyy antaa plussaa, se on niin hemmetin harvinaista nykyään. Esimerkki: multa puuttui .fi-domainista valtuutusavain. Lähetin viestiä vanhaan webhotelliini ja Zonerille samaan aikaan, että onko kummallakaan sitä. Vanhasta webhotellistani vastattiin seuraavana päivänä ("ei ole meillä, kysy Viestintävirastosta") kun taas Zonerin vastaus tuli alta viiden minuutin ohjeiden ja puhelinnumeroiden kera. Kertoo aika paljon aspan asenteesta.

Ainoa pikkumiinus on se, että palvelintilaa saisi olla enemmän ja CDN-palvelun ostomahdollisuus olisi hyvä lisä.

Joka tapauksessa, edelleen 5+/5 tähteä ja vahva suositus.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Zoner Oy arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu