Autohuolto T. Lahtinen arvostelun kommentointi

13.4.2016
Kannattaa etsiä toinen huoltamo


Vein auton hiljattain korjattavaksi, koska moottorivalo paloi. Sanoi nollanneensa vikakoodin ja ajelleensa jonkin aikaa eikä moottorivalo syttynyt uudelleen. Ei siis yrittänyt etsiä vikaa muuten, vaikka vikakoodista olisi nähnyt selvästi missä vika voisi olla. Moottorivalo syttyi uudelleen sitten kotimatkallani.

Veloitti sitten vikakoodin lukemisesta ja nollaamisesta 60 euroa. (Muualta sama palvelu 20-30 euroa eli tässä korjaamossa ylihintaa.) Kysyin onko tällä "huollolla" mitään takuuta. Ei kuulemma ole. Lupasi valituksen jälkeen hyvittää loppulaskussa, mutta en usko että saisin "oikean" loppusumman, korjaamohan laittaa hinnaksi mitä parhaaksi näkee. Päätin siis olla kantamatta puljuun enää yhtään ylimääräistä rahaa.

En suosittelisi tätä korjaamoa kenellekään, reilumpia/tehokkaampiakin löytyy varmasti. Toinen löytämäni huolto veloittaa vikakoodin luvusta vasta jos saa vian korjattua ja näin sen mielestäni pitäisi mennä, ammattiylpeydenkin takia. Ei se nollausnapin painaminen kuitenkaan mitään oikeasti maksa. Toinen korjaamo antoi lisäksi heti selkeät vaihtoehdot jossa vika voi koodin perusteella olla, Autohuolto T Lahtinen taas oli sitä mieltä että vika voisi olla "missä tahansa" ja se etsittäisiin tuntityönä.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Jake Haagasta
20.9.2016 22:53
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Kunnon vedätystä ja lopun alkua tältä korjaamolta, näyttääkin pärnäsen pajalta
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Autohuolto T. Lahtinen arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu