Damnation Ink - Tattoo & Piercing arvostelun kommentointi

13.4.2016
Kelpo paikka


Hyvin perinteisen oloinen, rock-henkinen tatuointiliike. Tatuointi oli hyvä ja Päivi oli ammattitaitoinen työssään. Tatuoinnin hinta-laatusuhde hyvä. Asiakaspalvelu ok, ei erityisen huonoa tai hyvää sanottavaa.

Tilat olivat kuitenkin ahtaat: asiakkaat käytännössä vierekkäin, jolloin tatuointikoneiden melu kasvoi suureksi. Liikkeen tunnelmamusiikkikin - halloween-tyylistä, erikoista mölinää - oli kovalla, jolloin ei juttelu onnistunut. Liikkeen hygienia oli ok, olen nähnyt parempaakin hygieniasta huolenpitoa muissa Helsingin tatuointiliikeeissä. Varmasti täälläkin tatuoinnin otto on kuitenkin täysin turvallista. Oleskelutila pieni, ja tunnelma liikkeessä oli muutenkin melko kotikutoinen.

Suosittelen paikkaa äijähenkisille ja rock-tyylistä pitäville tai niille, jotka vain haluavat saada leiman ja lähteä. En suosittele niille, jotka etsivät leppoisaa, rentoa tunnelmaa. Miinusta siitä, ettei korttimaksu onnistu vaikka eletään jo vuotta 2016. Huom! Liike muuttaa uusiin tiloihin toukokuussa, ehkä silloin tilat muuttuvat erilaisiksi.


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Roni
28.4.2016 22:18
  (IP-lokaatio: Hämeenlinna, Finland)
Tilat muuttuvat muuton myötä isommiksi, ja tilaa on tuplasti enemmän kuin vanhalla studiolla. Musiikki pysyy samana, muuten koitetaan kehittyä koko ajan. Korttimaksut eivät onnistu vieläkään, koska emme tahdo sijoittaa laitteisiin joiden käytöstä saamme maksaa kuukausittain ja jokaisen höyläyksen yhteydessä, mutta tilisiirrot ovat myös mahdollisia.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Damnation Ink - Tattoo & Piercing arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu