Bluebiit arvostelun kommentointi

15.2.2016
Sporttikuulokkeiden käyttökokemuksia


Tässä tulee ensi kokemuksia sporttikuulokkeista. Paketti oli hyvä ja helppo avata toisin kuin joissain muissa vastaavissa tuotteissa. Ohjekirja periaatteessa ok, mutta ehkä kaipaisin mukaan yhtä tai kahta kuvaa miten kuulokkeet laitetaan korvaan. Siinä meni hetki ihmetellessä. 😊 Sitten käyttöönotto. Se kävi sutjakasti ja paritus iPhonen kanssa sujui ongelmitta. Nappulat ovat kerrankin riittävän isoja, jotta niitä voi käyttää myös pakkasella kohmeisin sormin. Jopa ohuella hiihtohanskalla homma rokkaa. "Käyttöliittymä" on selkä ja hyvin toimiva ja kuulokkeet kytkeytyvät nopeasti puhelimeen. Samoin ne saa pois päältä mukavan lyhyellä painalluksella. Toisissa malleissa nappia joutuu painamaan tuskallisen pitkään. Äänenlaatu on hyvä ja varsinkin kun muistaa laittaa ne riittävän syvälle korvaan. Liikenteen ja tuulen melu ei näytä pahemmin musiikin kuuntelua häiritsevän. Soitin vaimolle kesken lenkin juoksusta ja Paciuksen kadun kovan liikenteen seasta. Myös tuuli oli kova. Vaimon ääni kuului selkeästi minulle päin ja hän sanoi saavansa hyvin selvää minunkin puheesta. Ja minulla ei ollut se tuulisuoja päällä. Millään muilla sporttikuulokkeilla en ole pystynyt juoksusta soittamaan puheluita järkevästi. Puheesta ei vaan ole saanut mitään selvää. Akun kestoa en vielä parin 14 kilsan lenkin jälkeen ole päässyt kunnolla testaamaan, mutta aivan riittävältä se vaikuttaa. Eli kaiken kaikkiaan erinomaiset kuulokkeet! Kiitoksia hyvästä tarjouksesta! Ja normihintakin tuntuu aika kohtuulliselta jos sitä vertaa muihin vastaaviin tuotteisiin. Minullakin on toiset kuulokkeet, jotka taisi maksaa joitain 200 euron paikkeilla ja ne eivät ole yhtä hyvät.


4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Puskaradio
16.2.2016 9:38
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Puskaradiossa tarkoituksena on arvostella verkkokauppaa, ei itse tuotetta. Oliko verkkokauppakokemuksesi myös 5-tähden arvoinen?
Sivusta Seuraaja
4.5.2017 12:05
  (IP-lokaatio: Hyrylä, Finland)
No mitä haittaa siitä on jos arvostelee tuotettakin? Ainakin 3/3 henkilöä arvioi tämän arvostelun hyödylliseksi.
Puskaradio
4.5.2017 17:52
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Tuotearvostelu ei kerro verkkokaupasta mitään vaikka tarkoitus on nimenomaan arvostella verkkokauppa. Tuotearvostelu kannattaa tehdä verkkokaupan sivuilla, jos sellainen mahdollisuus on.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Bluebiit arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu