Mobiilitukku.fi arvostelun kommentointi

26.1.2016
Onnistunut ostokokemus, mutta...


Tilasin joulukuussa tuotepaketin(lasikalvo+suojakotelo) ja toimitus tapahtui nopeasti ja asianmukaisesti. Tuotteet kuitenkin molemmat olivat sikäli huonolaatuisia, että kumpikaan ei ollut enää käyttökelpoinen kuukauden kuluttua. En lähtenyt asiasta reklamaatiota tekemään, päätin vain ostaa laadukkaampia tuotteita jatkossa.

Kauppa kuitenkin pyytää arvosteluja tuotteistaan sivuillaan sekä erikseen sähköpostitse tuotteen hankinnan jälkeen. Jätin asiallisen arvostelun jossa kerroin pettyneeni tuotteiden laatuun ja siihen tosiasiaan, että tuotteet eivät ole enää käyttökelpoisia kuukauden käytön jälkeen. Arvosteluni oli 2 tähteä.

Yllätyksekseni tänään sivuilla vieraillessani huomasin, että arvosteluni on poistettu. Tämä on täysin asiatonta toimintaa. Arvostelut ovat sitä varten, että ihmiset voivat lukea muiden kokemuksia, ilmeisesti tälle yritykselle kelpaa vain positiiviset arvostelut.

Tapahtuneen johdosta muuten positiivinen mielikuvani itse kaupasta on mennyttä. Kauppa joka sensuroi negatiiviset arvostelut ei pelaa rehellisesti. Olisin antanut väh. 4 tähteä muuten, mutta tämän johdosta annan puolikkaan ja senkin vain onnistuneen ostokokemuksen vuoksi. En suosittele asiointia tässä verkkokaupassa kenellekkään.

Lisäys 2.3.2016:

Tämän arvostelun pohjalta sähköpostiini tuli yhteydenotto jossa pahoiteltiin ja selvitettiin tapahtunutta sekä tarjouduttiin korjaamaan tilanne.

Syyt olivat ymmärrettäviä, joskin tilanne eteni väärinpäin eli arvostelu poistui ennenkuin tarkoitettu yhteydenotto oli tehty. Tietenkin ensin tulisi hoitaa kontakti asiakkaaseen ja sitten vasta pyytää uusi arvostelu / kysyä poistosta.

Tilanne kuitenkin hoidettiin lopulta hyvin. Kommunikointi oli asiallista ja ystävällistä. Minulle toimitettiin uudet tuotteet tilalle.

Minun puolestani asiaan saatiin hyvä ratkaisu, eikä minulla jäänyt enää mitään hampaankoloon. Tämän tapahtuman perusteella on myös todettavissa että asiakaspalvelu toimii kuten pitää. Ehkä paremminkin, en tiedä kuinka moni yritys ottaa tyytymättömiin asiakkaisiin kontaktia ulkopuolisen arvostelusivun perusteella? Ensimmäinen kerta ainakin minulle.

Loppu hyvin kaikki hyvin :)


9 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Antti Uotila / Mobiilitukku.fi
19.2.2016 11:30
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Hei Topi! Kiitos arvostelustasi ja suuret pahoittelut, että arvostelusi on poistunut sivuiltamme. Kauppamme arvioinnit käydään aina läpi, ja tässä tapauksessa arviointi oli poistettu siitä syystä, että tuotemalli suojakotelon ja lasin kohdalla on molemmissa vaihtunut jo parempaan. Kyseisten tuotteiden osalta myynnissä siis ei ole enää suoraan sama malli, vaan tietyiltä osin paranneltu kotelo, jonka vuoksi meidän päässä tuo arviointi on näin poistettu. Lähtökohtaisesti kaupassamme otamme AINA, yhteyttä tyytymättömiin asiakkaisiin ja pyrimme kääntämään tilanteen toivonmukaan sellaiseksi, ettei meistä jäisi huonoa kuvaa koskaan asiakkaalle. Meillä 95% vaihdetaan tai korvataan huonot tuotteet joko uusiin tai parempiin vastaaviin, ja siksi tilanne on meidän puoleltamme valitettava. Siihen, miksi tässä tapauksessa ei ole näin toimittu täytyy minun yrittäjänä perehtyä ja selvittää paremmin. Suuret pahoittelut tästä! Olen sinuun henkilökohtaisesti vielä asiasta yhteydessä, jotta meidän osaltamme ei asiassa ole sen puolesta enää epäselvyyksiä.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Mobiilitukku.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu