Mystic Art Tattoo & Piercing Studio arvostelun kommentointi

23.10.2015
Byebye


Ala-arvoista, asennevammaista asiakaspalvelua paikan pitäjältä.

Ukko vittuilee kuin sinkkiämpäri ja tekee kevyestä smalltalkista piinaavaa. Arvostelee asiakkaan muualla teetettyjä tatuointeja (erityisesti niitä, joihin on tuupattu enemmän rahaa kuin mitä tässä liikkeessä tehtävälle tulee olemaan hintaa) VAIKKA miehen mielipidettä ei niistä oltaisi missään vaiheessa edes oltu KYSYMÄSSÄ! Asiakkaan pitäisi tatuoijan mielestä ilmeisesti opetella nettisivunsa ulkoa, herran oma historiikki vielä kahteen kertaankin. Haiskahtaa itseriittoisuudelle. Korottaa muuten myös ääntään helposti, kumma kun ei 150-senttiselle naiselle uskalla puhua normaalilla äänellä!

Respatyttö oli sentään mukava.

Olen tyytyväinen, että liike muutti pois Helsingistä. Minä voin poistattaa tatuoijan mielestä "rumat", vanhat tatuoinnit pois, mutta näin ahdistavaa vierailua tatuointiliikkeessä en unohda ikinä. Ei tule ikävä enkä suosittele kenellekään!


6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Nobodys'perfekt
13.1.2018 21:54
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Aika paskat o sun kommenttis.. ite aina saanu hyvää palvelua yms.. todellakin tekee hyvää jälkeä michael o kaikki kuvat tehny ja aina ollu ottamisen arvosia puhumattakaan tyypistä hieno mies.. jos sulla on jotain henk koht ongelmaa en ainakaan puhis etteikö osais tehä työtänsä. Tulen aina ottamaan kuvat hänellä pelkästään sen takia että harva artisti on hyvä asiallinen ja lämmin persooa..
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Mystic Art Tattoo & Piercing Studio arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu