Verkkokauppa e-ville.com arvostelun kommentointi

14.8.2015
Puhelimen takuu ei toimi!


31.10.2014 tilatun Diel puhelimen latausliitin irtosi toukokuussa ja takuu kuulemma rauennut koska näytön lasi rikki eli huollon mukaan puhelinta käsitelty väärin. Lasi hajosi jo alkutaipaleella joka lienee aika tavallista nykypuhelinten kanssa, ei siinä mitään. Mutta latausliitin puhelimen sisällä irtosi monta kk tuon jälkeen ja lähetin puhelimen tuon takia huoltoon. Huolto väittää ettei kuulu takuuseen joka minusta on aika absurdi väite, eli vaikka olisi lasi rikki tai pudonnut tai mitä nyt vaan muuta vikaa tai kolhua, ei sen peltisen liittimen kuulu irrota puhelimen sisältä. Kotoa löytyy kasoittain vanhoja luureja jotka ovat pudonneet montakin kertaa eikä ole tuollaista tullut vastaan, on irronnut näyttöä, näppäimistöä yms. mutta kyllä sisukalut sentään ovatpysyneet yhdessä kuten pitääkin. Eli kyseessä selkeä valmistusvirhe tai heikko juotos tms. joka on takuun alainen juttu, minusta siis on! Eikä tuo luuri edes ollut monesti pudonnut.

Eli en voi suositella puhelimen ostoa e-villen kautta jos takuu tosiaan noin huono tai itseasiassa olematon. Aina voi väittää että on väärin käsitelty.


4 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


E-villellä asiakas häviää aina
14.8.2015 10:51
  (IP-lokaatio: Floda, Sweden)
E-villen toimintatapoihin ilmeisesti kuuluu se että takuu alkaa yhtäkkiä toimia vasta kun julkisesti kertonut täällä asiasta jolloin e-ville panikoi ja yrittää peitellä todellista toimintaansa pahoittelemalla ja näyttelemällä reilua, mutta tämä koskee ainoastaan vain niitä muutamaa jotka tekevät asian julkiseksi. Muutaman "ylimääräisen" hyvityksen maksaminen niille jotka jaksaa taistella (joka kuuluisi kaikille joille on annettu takuu) on pieni hinta e-villelle että pysyy kulissit kunnossa ja voi jatkaa rahastustaan. Loput 99% joilla ei energia riitä alkaa julkisesti tappelemaan asioista kärsivät nahoissaan. Sellainen Suomen reiluin nettikauppa...
asiakas
14.9.2015 13:50
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Tietääkseni e-ville ei korjaa puhelimia vaan vaihtaa valmistusvialliset uusiin. Mikäli kuitenkin puhelimen näyttö (kallein komponentti) on rikkoutunut asiakkaan omassa käytössä, valmistaja ei korvaa tälläistä käytössä vaurioitunutta puhelinta eikä näin ollen velvoita e-villeäkään. Tämähän nyt on ihan tyypillistä missä tahansa verkkokaupassa oli sitten kyseessä kiinapulju tai Gigantti.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Verkkokauppa e-ville.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu