MRoom arvostelun kommentointi

9.2.2015
0 tähteä, koska miinustähtiä ei voi antaa


Takana 2 päivää ja yhteensä 2,5h odotusta. Hiukset edelleen leikkaamatta. En koskaan enää mene lähellekään m-roomia. Toi kanta-asiakashommataimikälie kusee kyllä ihan totaalisesti. Kaiken maailman geelitukat, joista näkee että viikko sitten on viimeks käyty parturissa, kiilaavat jonon ohi ja itse saat jatkaa odottelua. Jos tykkäät jonottaa ja antaa hiustesi kasvaa, valitse m-room Myyrmäki.


16 / 20 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Tomppa Kelo
10.2.2015 16:36
  (IP-lokaatio: Kuopio, Finland)
No osta se jäsenyys, äläkä valita. Vaihtoehtoisesti voit varata ajan toiselta parturilta, ja olla sen armoilla, milloinka sille sopii sut ottaa leikattavaksi. Ihme nillitystä.
Simo
12.2.2015 22:14
  (IP-lokaatio: Turku, Finland)
Tänään odotin 2 1/2 tuntia Myyrmäessä ennen parturin tuoliin pääsyä. Arvioidun odotusajan piti olla noin 30 minuuttia, mutta sitten alkoi kanta-asiakkaita lappaa sisään. 2 1/2 odotus eikä vessassa päässyt käymään. Oli kyllä aikamoinen asiakaskokemus! Tukanleikkuu meni kyllä ihan hyvin.
Julli
13.2.2015 0:37
  (IP-lokaatio: Turku, Finland)
"No osta se jäsenyys äläkä valita..."

Tomppa Kelo, jos et oo huomannu, niin sekään ei riitä. Vaan jäsenen voi ohittaa maksamalla vielä lisää korkeammasta prioriteetista. Toi koko homma on puhdasta rahastusta ja kusetusta. Toi vielä toimis jollain lailla ok, että asiakkaat otettais saapumisjärjestyksessä tuoleihin, mutta nyt toi homma on totaalisesti ryssitty rahanahneuksissa.

Mun puolesta voit ite ostella niitä jäsenyyksiäs ja jatkaa siellä käymistä, mutta turha tulla sit rutisee, jos jengi lappaa susta ohi. Itse en tule lähellekkään tota paikkaa enää.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki MRoom arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu