Verkkokauppa e-ville.com arvostelun kommentointi

27.1.2015
En suosittele e-villeä


En voi suositella e-ville verkkokauppaa, sillä takuuasioiden kanssa on erittäin vaikeeta. Eivät suostu millään korvaamaan ilmiselviä heikosta laadusta johtuvia tuotteiden rikkoutumisia. Yrittävät kaikin keinon keksiä syyn, mikä poistaa heidän vastuun ja tämän jälkeen tarjoavat tuotteen maksullista korjausta.

Tämä on erittäin härskiä toimintaa, tosin tuottavaa sellaista. Näin saadaan asiakkaalta mahdollisimman paljon rahaa. Tosin asiakas tuskin enää tämän jälkeen vierailee verkkokaupassa, joten ilmeisesti luottavat siihen, että pärjäävät ainakin toistaiseksi sillä, että tulee aina uusia asiakkaita. Mutta jossakin vaiheessa niitä ei enää tule tarpeeksi ja silloin voi tämän kaupan taru olla lopussa.


9 / 11 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Henri L.
29.1.2015 1:02
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Kyllä se näyttää loppulaskenta tälle rahastukselle alkaneen nyt, kun joku on jo tehnyt suoran hintavertailunkin: http://samahalvemmalla.webnode.com

Ei oikein tiedä mitä ajatella kun tajuaa että e-ville myy tavaroita 10 kertaiseen hintaan ja mainostaa juuri päinvastaista. Ainakin pistää todella miettimään miten rehellisestä mainonnasta tässä villen "tehdashintaan" myynnissä on ollut kysymys. Miettikää oikeasti, siis 10 kertaiseen hintaan. Katso vaikka itse vertailusta.
e-ville.com / as.palvelu
3.2.2015 6:46
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Moi

Tämä kuulostaa erikoiselta, sillä meillä ei ole koskaan ollut huoltoa tuotteille, etenkään maksullista tälläistä, vaan takuutapauksissa tuotteet vaihdetaan lähes poikkeuksetta uusiin. Palautus on lisäksi asiakkaille ilmainen, joten en tiedä onko tässä kyseessä nyt tarkoituksellinen yritys mustamaalata toimintaamme. Toivoisimme, että kokeilisit palveluamme tai laittaisit meille suoraan palautetta, niin asia voitaisiin ratkaista.

Mitä tulee Reijo Raution tapaukseen, niin tässä on kyseessä vaikeahko tapaus, jossa Reijo on lähettänyt viestejä yhteensä viittä eri reittiä eri ihmisille niin Facebookissa kuin sähköpostitse tehden asian selvittämisestä todella vaikeaa. Korvaavien latureiden osalta olemme pyytäneet ymmärtääkseni tästä selventävää kuvaa sekä mittausta laturipäistä, sillä lähettimme jo yhden 20kpl korvaavan lähetyksen, Reijon ohjeiden mukaan ja tämä ei korjannut ongelmaa.

Terveisin

Tuomo / e-ville.com
Henri L.
27.2.2015 21:14
  (IP-lokaatio: Vantaa, Finland)
Hei e-ville, voisitte tulla mukaan keskusteluun teidän hintatasosta, ette kommentoineet mitenkään kirjoitustani vaikka se oli tuossa yllä kokoajan.

Esim. miksi teillä naisten korut maksavat usein 10-kertaisesti kilpailjoihin verrattuna, miten perustelette tämän kun kuitenkin myytte "tehdashintaan" ja "edullisesti"? Onko rehellistä mainostaa tehdashintaan myynnillä silloin? Kuvista päätellen korut ovat ihan samat teillä ja ebay:ssa, vai ovat teillä olevat jotenkin laadukkaampia? Onko tästä näyttöä?

Korujen vertailuhinnat ebay:hin, joihin viittaan, löytyy sivulta: Http://tinyurl.com/pgkssyx
(Jos ylläpito sallii maininnan)
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Verkkokauppa e-ville.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu