MRoom arvostelun kommentointi

29.12.2014
Pettymys Tikkurilassa


Tänään netistä katsoin, että Tikkurilassa on yksi henkilö jonossa ja soitin vielä perään ja kysyin onko näin. Ystävällinen naisääni vastasi, että näin on. Paikalle päästyäni kysyttiin olenko jäsen? Olen moneen paikkaan jäsen. Ilmoitin, etten ole jäsen vaan maksan parranajon, jota jäin odottamaan. Ukkoa marssi ohi oikealta ja vasemmalta erillaisiin jäsenyyksiin vedoten. Puolentunnin kohdalla minua ennen ollut asiakas kysyi voiko nostaa jäsenyyttään toiselle tasolle!? Oli odottanut jo edelliset puolituntia!! Itselläni on Stockka First, Amex platina ja Master Gold. En tarvi enää lisää minkäänlaisia kortteja. Näillä pärjää. Mieleeni tuli ajatus onkohan tässä nyt menossa jonkinlainen vedätys. Myydään jäsenyyksiä vuodeksi. Mitä jos putiikki tekee Hairstoret ja asiakas ei saa maksamiaan palveluksia. Silloinhan kyse on petoksesta. Tässä vaiheessa on liian aikaista alkaa ennustamaan tulevaisuutta, mutta varokaa ihmeessä tälläisten start up yritysten jäsenyyksiä, ettei tule karmeita pettymyksiä. Kallein jäsenyys oli peräti 690€ vuosi. On siinä käymistä, jos meinaa asiakas voitolle jäädä.


8 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


.
6.1.2015 13:41
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Putiikki ei tee hairstoreja. Yli 40 liikettä suomessa ja lisää tulossa, myös muualle maailmalla.
Ari Uronen
10.1.2015 18:32
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Juuri näin vastaa yritys itse. Miten ihmeessä Suomessa on keksitty maailman laajuinen business, jota ei ole kukaan muu älynnyt tehdä.
Herätys nyt ihan oikeasti!
Tupu
19.2.2015 18:54
  (IP-lokaatio: Salo, Finland)
Mitä nopeammin ja enemmän tulee niin sen todennäköisemmin nurin menee..
.
27.6.2015 22:13
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Just sellaisia henkilöitä jotka eivät viitsi tutustua jäsenyyksien etuihin ... Eli mitä kaikkea tällä summalla saa .. Lukutaito taitaa toimia täällä mutta ei muualla . Luulisi että oltaisiin ylpeitä että me pienet suomalaiset saadaan jotain suurta aikaan. On se sitten mitä vain .
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki MRoom arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu