INT2000 arvostelun kommentointi

4.11.2014
Heikko esitys


Komppaan aiempia kirjoittajia aivan kaikesta. Ainoastaan int2000 asiakaspalvelulle voisi yhden tähden antaa koska ainakin näyttäisivät yrittävän ratkoa ongelmia, mutta kenties ei vain nykytekniikalla onnistu. Eniten ollut itsellänikin ongelmia sähköpostin ja kotisivujen kanssa, vähintään pari kertaa kk:ssa oli jotain ongelmaa onneksi pidin ns. "oikean" sähköpostini ja kotisivuni jo muualla joten ei ollut niin iso juttu nuo ongelmat.

Vähän kyllä ihmetyttää miksi ihmiset vain valittavat, että toimii huonosti on kallis huono palvelu... vaihtakaa toimivampaan ja sillä näistä int2000 ongelmista pääsee! Itse vaihdoin ja olen ollut tyytyväinen.

Lisäksi, kun katsotte uuttaa hosting palvelua niin katsokaa samalla firman taloustiedot. Esim. googleen hakusanoiksi "taloussanomat int2000" niin suunnilleen ekan linkin takaa saa int2000 taloustiedot selville. Jo ko. asian takia jättäisin suosiolla int2000 väliin, koska jos menee taloudellisesti noin heikosti niin tuskinpa on hirveästi laittaa rahaa myös uuteen rautaan ja osaavaan väkeen...


13 / 13 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Hanska
13.11.2014 14:42
  (IP-lokaatio: Vantaa, Finland)
Mitä suosittelet vaihtoehdoks?
Laitan verkkokaupan, sivut ja blogin.
Just tätä int2000 suunnittelin, mut en tiiä enää, luetuani näitä kommentteja
hanskat naulaan
19.12.2014 15:54
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, Sweden)
ihan mikä tahansa muu kuin tämä INT2000.
Talous hanskassa?
26.5.2015 12:04
  (IP-lokaatio: Espoo, Finland)
http://yritys.taloussanomat.fi/y/int2000-oy/turku/2107782-4/

Melkoisestihan noilla on liikevaihto kasvanut ja tehnyt jo jopa plussaakin eli en nyt sanoisi talouden aivan kuralla olevan... 2012 tosiaan tapahtui INT2000:lla suunnaton emämunaus ja saivat kunnon paskasateen niskaan syystäkin, mutta on siellä sen jälkeen skarpattu. Varauksella olen seurannut toiminnan kehitystä ja parempaan suuntaan mennyt. Jack Daous ei ole enää mukana ainakaan toiminnassa millään tavoin ja firmassa näyttäisi olevan aivan uusi ote. Tiedotteet tulee asiallisesti ja palvelimet nykyään Suomessa.

Tuntuu muutenkin, että kaikista hosting firmoista löytyy jotain negatiivista ja hinnat ovat samankaltaiset lähes kaikkialla niin INT2000 asiakkaana on tullut jatkettua. Itseltäni ei tosin hävinnyt mitään silloin 2012 katastrofina toisin kuin monilta muilta ilmeisesti hävisi.

Mutta enihau, jos firma on kerran mokannut niin ei siitä kannata tulla haukkumaan vielä vuosien jälkeen, jos hommat on korjattu ja uusi väki talossa.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki INT2000 arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu