Pine Art & Tattoo arvostelun kommentointi

24.10.2014
Kunnon hyvä mesta


Kävelin taloon elokuussa ilman että mulla oli tarkkaa referenssikuvaa siitä mitä halusin. Tiesin sen verran että halusin aidonnäköisen pienehkön viikinkimisun (kuvaamaan valkyriaa) käteeni ja muutamia tarkentavia faktoja (aikakauteen kuuluva miekka/kilpi/panssarointi, sekä tietty riimu). Olin etukäteen katsonut pajan kundien(ja Lindan) kädenjälkeä ja tykästynyt Parnin töihin. Kävin Ilarin kanssa ideaa läpi ja hänellä oli tosi hyviä ehdotuksia(perusteluineen) mihin suuntaan työtä kannattaisi viedä. Hän ehdotti kuvan isommaksi vientiä, sillä kuvan elementit ei toimisi pienenä kuvana hirveän hyvin ja hieman vielä epäröin kun päädyimme puolihihaan. Ilari välitti sitten idean Parnille, jota ilmeisesti he pallottelivat yhdessä. Jonotusajan jälkeen sain tosi siistin kuvaehdotuksen, jonka sitten hyväksyin.

Pajalle päästyäni Parn läpsäisi stencilin käteeni ja aloin ymmärtää miksi Ilari oli ehdotellut puolihihaa. Kuva ei todellakaan olisi toiminut pienemmän kokoisena. Ainoat asiat mitkä enää mietitytti oli oma kivunsietokyky ja se onko Parn yhtä hyvä kuin mitä olin instagramista katsellut. Jaksoin loppujenlopuksi istua Parnin kanssa tosi pitkän päivän ja Parn on todellakin yhtä hyvä lyömään mustavalkoista kuin mitä olin toivonut. Huolimatta siitä ettei Parnilla ole maailman paras länsimaisten kielien taito, sujui vitsien heitto ja ohjeistus tatuointiprosessista ja jälkihoidosta. Parn on tosi iso sydäminen jätkä joka rakastaa työtänsä, ja se näkyy asiakaskontaktissa, työnjäljessä sekä koko kundin olemuksessa.

Loppuun tiivistys koko fiiliksestä: Tilat on tosi mahtavat. Mukavan kutsuva lounge, jossa heittää läppää rennolla aseenteella tatuoijien kanssa. Kuitenkin rennosta asenteesta huolimatta on tyypeillä rautainen ammattitaito. Juttelin tämän projektin aikana kaikkien liikkeen työntekijöiden kanssa. Ovat oikeasti kiinnostuneita asiakkaista ja heidän tatuoinneistaan, eikä homma vaikuta olevan naama irvessä rahan perässä juoksua. Vielä edessä toinen sessio Parnin kanssa, enkä malta odottaa!

5/5, tulen uudestaan.


7 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Pine Art & Tattoo arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu