Bonusway arvostelun kommentointi

9.9.2014
Pelleilyä !


Olen ollut ostoshyviyksen käyttäjänä noin 8kk. Ei yhtään bonusta ole vielä kirjautunut etten olisi joutunut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun! Vastaukset sieltä tulevat noin viikon päästä viestistäni ja siinä on aina lista miksi bonus ei mahdollisesti näy tai tule. Mutta aina ovat kaikki bonukset lisänneet asiakaspalvelusta paitsi ei kesäkuun ostoista! Nyt kyselin miksei kesäkuun ostoksista tulleet bonukset ole kirjautuneet vieläkään niin vastaus oli että keskimääräinen aika bonusten maksuun on 2kk, mutta mulla jo 3kk että en tiedä mistä se 2kk maksuaika tulee! Aika outoa on touhu heillä! Kun saan ostokseni bonukset(88e) ja ne mahdollisesti omalle tilille kotiutettua niin lopetan sen sivuston käytön! Kyllä sen bonuksen pitäisi automaattisesti tulla eikä aina kysellä sen perään ja toivoa että sen saa mitä luvataan! En ole kotiuttanut yhtään bonusta mutta kun kaikki on saatu niin sitten sammuu sivusto!


12 / 18 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


miu
18.1.2015 19:14
  (IP-lokaatio: Tampere, Finland)
hei
sama täällä, oko ajan joutuu kyselemään ja saa ympäripyöreitä vastauksia. kysyin että onko tämä edes hyvä idea asiakkaallejos joutuu odottelemaan ja kyselemään koko ajan. siihen en saanut mitään vastausta.
syyskuussa tehdyt ostot eivät vieläkään ole hyväksyttyinä. kuulemma ne on ehkä maksettu jonnekkin muulle vertaahintoja sivulle tms vaikka ostohyvityksen kautta tein oston. hoh hoi jaa
kari innanen
16.2.2017 14:28
  (IP-lokaatio: Jyväskylä, Finland)
Typerä palvelu,suurimmalla osalla kaupoista mitättömät bonukset.halvemmalla saa kun vertailee eri liikkeiden hintoja.
tuhannen euron applesta bonukset 2,80 euroa,ei paljoa suuta naurata.ja joutuu vielä erikseen kerjäämään,ikinä ei tule tilille ilman reklamointia.muuten,kyseisen apple-tuotteen sain suoralla ostolla 135 euroa halvemmalla kun vertasin eri liikkeitä.
koko systeemi on täyttä kusetusta,siksi kai vaihtoivat nimenkin kun kävi liian tutuksi.
Tyhmää
17.2.2017 0:41
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, Finland)
Ei saa todellista säästöä.
Kuka muuten maksaa tuon yritystoiminnan ...
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Bonusway arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu