Verkkokauppa e-ville.com arvostelun kommentointi

17.7.2014
Ammattinsa osaava ja kohtelias asiakaspalvelu


Tein 15.7.2014 tilausta e-ville.com -internetkauppaan. Maksu meni niin kuin pitikin pankkitililtäni, mutta sitten jouduin vielä peruuttamaan tilaukseni. Kaikki meni siinäkin prosessissa ok ja rahat palautuivat tilauksestani asiakasrahoihini e-ville.comissa. Ongelma tuli uuden tilauksen toimituskuluissa, kun käytin siis uudelleen koko maksamani summan uuteen tilaukseen ja näin tilauksen tuotteiden arvoksi ei enää jäänytkään 10 euroa, jolla on saa maksuttoman toimituksen. Tämä oli siis järjestelmä ongelma. Laitoin asiasta viestin e-ville.comiin ja sain ystävällisen vastauksen ja asiani korjattiin heti seuraavana päivänä. Tilaus oli jo tehty minulle, kun avasin seuraavana päivänä sähköpostini. Ei siis kannata hätäillä Suomessakaan. Aikaero tekee sen, ettei sähköposteihin ja asiakasviesteihin ehkä heti vastata, mutta kyllä e-ville.com vastaa ja hoitaa hommansa heti, kun ehtii. Kiitos e- ville.comilla ystävällisestä asiakaspalvelusta!


4 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Marja-Leena Koivikko
17.7.2014 13:20
  (IP-lokaatio: Turku, Finland)
Markku Tuomisen kommenttiin: Tämä minun ongelmani on siis sama kuin Markku Tuomisella. Ongelma oli ohjelmavika ei siis e-ville.comin työntekijöiden vika. Ongelmaa korjataan. Internet -tilaaminen vaatii joskus vähän pidempää pinnaa. Ei kannata heti hermostua. Suomessa tämä on niin yleistä, ENSIN HUTKITAAN JA SITTEN VASTA TUTKITAAN.
Jukka Heikkilä
19.7.2014 21:12
  (IP-lokaatio: Seinäjoki, Finland)
Kirjoittaja vaikuttaa kaupan työntekijältä ainakin rivienvälistä saatämän käsityksen, mutta katsokaa toki dokumentti kaupasta: https://www.youtube.com/watch?v=aE27NzwcmSY
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Verkkokauppa e-ville.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu