Iskuri-treffit arvostelun kommentointi

27.3.2011
Iskuri treffeistä sanottavaa


Minä olen nainen jolla on omakohtaista kokenusta iskurista. Saanen varoittaa naisia ainakin afrikkalaisperäisestä nuoresta miehestä jonka tapasin ilmoni välityksellä.Siis alussa hän vaikutti niin kivalta mutta myöhemmin hän alkoi lähettää pre paid liittymistä seksiviestejä ym roskaa.Onkohan heidän kulttuuri niin erilaista vai oliko kundi seonnut.Tämä ei ole rasismia jos totuuden kerron.En ole ikipäivänä moista kokenut.Tämä ei ole mielestäni asiaton kommentti vaan ASIALLINEN TODEN TOTTA.Onko kellä vastaavaa sattunut?Muut vastaajat olivat ihan ok en tosin montaa ole tavannut.


5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


sam
2.8.2011 19:09
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, Finland)
ikävä että teillä kävi huono tuuri, meitä afrikkalaisia on nii moneen junaa niin kuin suomalaisia. toivottavasti et lytännyt ajatusta mustasta unelmasta :)
mmmmm
11.4.2014 10:50
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)

omaa syytä se on , itse ikävyydet han-
kit..
mirja tunturi
22.10.2014 20:33
  (IP-lokaatio: Järvenpää, Finland)
Ei voi sanoa et omaa syytä on ikävyydet.Olen itse saanut eräältä mieheltä noin 2 vuoden aikana about 600 kpl viestejä siis rivoja loukkaavia ja pornokuvia. Hän vaihtaa jatkuvasti pre paid liitymiä ettei saada ihan herkästi kiinni. Olen puhunut asiasta poliisillekin.Minulla ei ole pre paid liitymää ja en voi vaihtaa jatkuvasti nroa koska tarvin puhelinta.Ajattele siis onko oma vika jos tapaa idiootin. Ei voi tietää ulkonäöstä onko pimee vai ei.
suomalainen muija
22.10.2014 20:41
  (IP-lokaatio: Järvenpää, Finland)
Hei minusta afrikkalaiset ovat oikein kivoja ja fiksuja verrattuna moneen eurooppalaiseen mieheen. Siis tumma unelma on totta on kokemusta itselläni.
heippa teille
25.10.2014 13:38
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Yleensä afrikasta tulevat ovat ok ja kivaa jengiä. Olen joskus tavannut miehen joka sanoo olevansa Italiasta ja on täydellinen häirikkö. Lähettelee tex viestejä kymmeniä ja loukkaavia sellaisia. Kivat jatkot Teille kaikille mmmmmm
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Iskuri-treffit arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu