Planeetta Internet Oy arvostelun kommentointi

5.10.2010
Hyvä palvelu, mutta varo silti..


Kolmen vuoden käytön jälkeen sanoisin palvelun olevan varsin hyvää, ei ole tullut kuin yksi vakava ongelma (selitetty alla) enkä ikinä ole törmännyt palvelun toimimattomuuteen tai toimintakatkoon (poikkeuksena etukäteen ilmoitetut harvinaiset ja lyhyet katkot).

Negatiivista on kotisivu-paketin mukana tarjotun webmail ohjelman aivan käsittämättömät oletusasetukset. Sähköpostilistan tehtyäni muutaman kuukauden käytön jälkeen huomasin KAIKKIEN viestien tulevan JULKISESTI näkyville postilistan automaattisesti luomille sivuille. No sittemmin tietenkin poistin tämän "ominaisuuden" käytöstä. (Harkitsin rikosilmoituksen tekemistä, päädyin huomauttamaan asiasta. Asiakaspalvelu oli asiallista.) Onneksi viestit eivät olleet arkaluontoisia..

Siitä lähtien pitänyt vaihtaa palvelun tarjoajaa mutta en ole vielä sitä tehnyt, pelätessäni muiden palveluntarjojien toimimattomuutta (Planeetalla itse sivujen kanssa ei ole tullut ongelmia, vain heidän tarjoaman sovelluksen eli webmailin kanssa tämä yksi tietoturvariski)

Jos tuota webmail-ongelmaa ei olisi tullut niin suosittelisin planeettaa kaikille (joilla on varaa maksaa siitä, ei ole halvimmasta päästä). Sen takia kuitenkin jättäisin ottamatta, vaikka kolmannen osapuolen sovelluksesta olikin kyse. Ties vaikka muissakin heidän tarjoamissaan palveluissa on vastaavia vikoja.


2 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Esko Lahti
26.3.2015 11:22
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, France)
Tuskinpa se selainpostisovellus on Planeetan omaa käsialaa, vaan jonkun 3. osapuolen kehitysyhteisön :D Valoja päälle nyt.

Kuten esimerkiksi RoundCube, Squirrelmail, jne.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Planeetta Internet Oy arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu