INT2000 arvostelun kommentointi

16.8.2010
Varauksella


2002 lähtien olen käyttänyt Int2000.netin palveluita. Alkuvaiheessa oli enemmän katkoja, kuin nykyisin. Itse asiassa olen ollut välillä jopa erittäin tyytyväinen palveluun.

Tarve tuli lisätä levytilaa ja huomasin sivuilla uuden Ultimate-paketin, joka oli samanhintainen, kuin käytössäni ollut Small Business. Tilasin siis Ultimaten. Ylläpidolta tuli pyyntö ottaa kaikista tiedostoista, tietokannoista ja sähköposteista varmuuskopiot, ennen kuin kytkisivät Ultimaten päälle. Näin tein.

Kun Ultimate oli päällä, siirsin sivut uudelle palvelimelle, jonne ei tosin meinannut saada yhteyttä millään. Filezillalla ei onnistunut, mutta SmartFTP toimi. Eipä mulle kerrottu, että sähköpostitilit pitää luoda uudelleen cPanel-sivulla, joten mulla on sähköpostit olleet monta päivää kuolleena. Vieläkään ei ole kerrottu mulle hallintapaneelin tai MySQL-serverin osoitetta. Tai en ole edes saanut alidomaineja toimimaan ja yhdessä sellaisessa on sivutoimeni firman sivut. Ei kait siinä, kun ylläpito ei neljän jälkeen vastaa maileihin.

Kun ilmoittivat tänään mailissa, että postilaatikot on luotava uudelleen, eivät kertoneet siinäkään sitä uuden paneelin osoitetta, jossa homman olisi voinut tehdä. Pakko kai se on johonkin muuhun firmaan vaihtaa.


5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Tiina
21.6.2012 10:45
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, Finland)
"Kun Ultimate oli päällä, siirsin sivut uudelle palvelimelle, jonne ei tosin meinannut saada yhteyttä millään. Filezillalla ei onnistunut, mutta SmartFTP toimi." - ja tämäkö on muka palveluntarjoajan syy? Kuulostaa klassiselta user error -ongelmalta, jossa käyttäjä ei vain osaa konfiguroida ohjelmistopalomuuriansa, virustorjuntaansa tai muuta vastaavaa laitosta toimimaan oikein ;)
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki INT2000 arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu