VitaeLab Oy arvostelun kommentointi

28.1.2010
Monikirjavia lähetyksiä


Olen tilannut vitaprota puhelimessa tarjottuna. Niin ovat tehneet myös muutamat ystäväni. Toisessa paketissa piti tulla mukana ilmaiset omegat. Vain yhdelle tuli. Itse sain Marionin levyn. Ja pari ystävääni jäi ilman näitä mainittuja ilmaisetuja. Olen jo yrittänyt erota tästä ikeestä, mutta eivät vastaa puhelimeen eivätkä sähköpostiin. Laittelen vain paketit palautuksena postiin, enkä toiste harhaudu!


4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


ANJA ALANKO
3.8.2010 13:32
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Tuliko viestini perille ? Olen saanut uhkauksen pakkoperinnästä muka maksamattoman laskun vuoksi. Olen lähettänyt maksun tiedot VitaeLabille kirjattuna kirjeenä, mutta se palautettiin, kun ei ole noudettu.Sen ainoan kerran, kun olen tilannut, tämäkö on VitaeLabin tapa palkita asiakkaitaan ? Ainakaan en lankea uudestaan. Onko minun pakko tehdä valitus Kuluttajariitalautakunnalle tämän firman pakkomyynnistä ja etenkin pakkoperinnästä, kun ei vastata puhelimeen eikä vastaanoteta tietoa maksetusta, nyt perintätoimiston perittäväksi annetusta aiheettomasta perittävästä.
En ole ennen tavannut moista röyhkeyttä. Terveisin AAo
kim selin
7.11.2013 17:47
  (IP-lokaatio: Turku, Finland)
En oo ikinä tilannu sieltä mitään ja tänään tuli maksuperintä kirje..kirjeessä oli mun nimi ja postilokero osoite ja kaupunki eri ku missä asun??
esa viita
5.7.2015 1:49
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
mulle tulee omegaprota kerralla 2x60kpl joten tiputin lähetys aikavälin harvemmaksi ! näiden syönti on ehkä hoopoa , onko niillä mitään terveydellistä vaikutusta, on pelkkä uskon asia ? mitä se on kalmarista puristettu öljy , tavallinen ihminen on ulkona moisesta aineen vaikutuksesta , paljon ne lupaa ??
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki VitaeLab Oy arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu